LED-csere program

2024.07.31. 08:32

Ma még kérhetnek ingyen izzót a battonyaiak

Dél-Békés számos településén megszervezték, a lakosság élt a lehetőséggel, igényelt ingyenesen LED-izzókat. Battonya önkormányzata is felhívással fordul a lakosokhoz. Érdemes regisztrálni, hiszen energiatakarékosak a modern izzók.

Csete Ilona

Érdemes regisztrálni, lehetőséget kaptak a battonyaiak is, hogy olcsóbbá tegyék ingatlanaikban a villanyáram-fogyasztást. Az önkormányzat hivatalos közösségi oldalán tették közzé a felhívást: ingyenes lakossági LED-csere programra lehet jelentkezni.

ledcsere, izzó, Battonya
Érdemes élni a lehetőséggel. Fotó: Illusztráció/Shutterstock


A Battonya város közigazgatási területén élő lakosságnak lehetősége nyílik a CYEB honlapján regisztrálnia és a LED-es izzók igénylésére. A regisztrációs időszak július 31-én ér véget (az utolsó havi villanyszámla szükséges a regisztrációhoz).
A regisztrációban és az adminisztrációban az Egészségügyi és Szociális Ellátó Szervezet munkatársaitól kérhetnek segítséget az emberek – olvasható a város közösségi oldalán.
A fényforrások átvételének várható időpontja: 2024. október 16. és 2024. november 7. között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!