Díjátadó gála

2 órája

Hamarosan kiderül, kik kapják meg az Év Vállalkozója elismeréseket Békésben

Október 11-én, pénteken tartja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Békés Vármegyei Szervezete a hagyományos Prima-díjátadó gáláját a Békéscsabai Jókai Színházban. Az eseményen többek között átadják az Év Vállalkozója kitüntetést is.

Vincze Attila

A részletekről a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Békés Vármegyei Szervezetének elnöke számolt be hírportálunknak. Ifj. Losonczi István elmondta, idén 18. alkalommal rendezik meg az Év Vállalkozója és Prima-díjátadó gálát Békés vármegyében. Kiemelte, hogy az eseményen kiosztanak öt Békés vármegyei Év Vállalkozója kitüntetést, valamint egy Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjat. Hozzátette, hogy idén a népművészet, a táncművészet és a zeneművészet kategóriában összesen három Prima-díjat osztanak ki. Érdekességként megemlítette, hogy az utóbbi mellé járó pénzjutalom a VOSZ elnökségének és a Prima Primissima Alapítvány döntése alapján idén megduplázódik, egy helyett immár kétmillió forint jár majd a kitüntetetteknek.
 

Év Vállalkozója
Ifj. Losonczi István, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Békés Vármegyei Szervezetének elnöke számolt be az idei Prima-díjátadó gála részleteiről, melyen átadják az Év Vállalkozója díjakat is. Fotó: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Békés Vármegyei Szervezete


A díjátadó gálát október 11-én 18 órától tartják majd a Békéscsabai Jókai Színház Vigadó termében.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!