Időjárás

2 órája

Kirándulós őszi időre számíthatunk Békésben

Mutatjuk, milyen időjárásra számíthatunk szerdán Békés vármegyében.

Beol.hu
időjárás,előrejelzés, október 23
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

A köd eltűnését követően változóan felhős égboltot és több-kevesebb napsütést várhatunk. Az északnyugati régióban elszórtan zápor is előfordulhat. Éjszaka a hőmérséklet 0 és 9 fok közé süllyed, míg délutánra 15 és 20 fokig emelkedik - olvasható a koponyeg.hu oldalon.

Nem jó hír a front érzékenyeknek, hogy mégiscsak eléri az ország területét ez a közelben mozgó hidegfront.
Kedden még csak az áramlási zónája érintett bennünket szerdán viszont az északi országrészben direkt formában is megjelennek a hatásai. Szerdán már nem lesz olyan szép idő országosan, északon és nyugaton kevés napsütésre, akár kisebb csapadékra, megélénkülő légmozgásra és hidegfronti hatásra számíthatunk. Erősödnek a görcsös folyamatok az ilyen jellegű fejfájások, ízületi panaszok, emésztési problémák, sőt szívelégtelenség a súlyosabb esetekben. Délebbre és keletebbre kedvezőbb lesz a helyzet, több a napsütés, itt viszont az erősen szennyezett levegő, a nagy napi hőingás napok óta fennálló terhelése folytatódik, helyenként már a 20 fokot is eléri a hőmérséklet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!