Bulvár-celeb

2 órája

Veszélyeztetett terhesként is keményen dolgozik Csézy

A 45 évesen első gyermekét váró énekesnő klipet forgat, és fizikai munkát végez.

MW

Csézy és férje, dr. Szabó lászló

Forrás: MW bulvár

Fotó: Hatlaczki Balázs

Négy hónap múlva megszületik Csézy kislánya. A 45 éves énekesnő bár a kora miatt veszélyeztetett terhesnek számít, jelenleg az új klipjén dolgozik, és noha lassan belép a harmadik trimeszterbe, még mindig szívesen tesz-vesz otthon.

„Nagyon szeretek dolgozni, a fizikai munkát is kedvelem. Ott a kertünk, ahol biogazdálkodást is folytatok, de azért már érzem, hogy jobban fáradok, többet kell pihenni” – mondta a hot! magazinnak az énekesnő.

Csézy mindennap megéli a várandósság csodáját, de a gyermekvárás azért nem csak emelkedett pillanatokból áll.

Csézy hat évig küzdött, hogy kisbabájuk születhessen
Forrás: MTVA

„Szuperül érezném magam, ha nem lenne öt hónapja nagyon erős hányingerem. Az azért sok erőt és energiát elvesz... Most már megszoktam, és felkészültem rá, hogy ez végigkísér majd, megtanultam vele létezni erre a pár hónapra. Tényleg csak az lebeg a szemem előtt, hogy ezt a kislányt a kezünkben tartsuk” – avatja be az olvasókat az édesanya.

Csézy minden kötelező és kérhető szűrővizsgálatot elvégeztetett, hogy a lehető  legbiztosabb legyen benne, hogy a babával minden rendben van.

Elképesztő, hogy mennyit fejlődtek a vizsgálatok! Az SMA-szűrést például régen csak a születés után tudták elvégezni, nekünk pedig már tavasszal elvégezték, az összes többi genetikai teszttel együtt. Mindig megnyugszom, amikor egy-egy vizsgálat során látom, hogy minden rendben. Nem mellesleg óriási öröm, hogy látom a kis arcocskáját az ultrahangon! 

– áradozott a kismama.

„A kislányommal mindent «megbeszélünk», Laci pedig egy hónapja esténként mesét olvas neki. Először a mesterséges intelligenciával íratott egy mesét egy megszületésre váró kislánynak, azt olvasta fel, aztán jöttek a magyar népmesék, Benedek Elek… Ilyenkor az oldalamon fekszem, és érzem, hogy mocorog egy picit, mintha hallaná” – mesélte.

Csézy és Szabó László hatévnyi küzdelem és reménykedés után felkészült arra, hogy gyökerestől megváltozik az életük. Akadnak azonban olyan berögzült szokások, amelyeken az énekesnő nehezen változtat.

„Amikor a szüleim vagy a férjem édesanyja jön hozzánk, mindig mondják, hogy majd ők megfőznek, ne hajoljak, ne ácsorogjak, pihenjek le, de ebből nehezen engedek. Szeretek mindenkit vendégül látni; igaz, a nekem sütött szülinapi tortának igazán önfeledten örültem. De arra nagyon kell figyelnem, hogy ne kapjak fel megszokásból nehéz dolgokat, például egy vödör vizet vagy egy kutyatápos zsákot. Amíg bírom, addig igyekszem aktív életet élni, de úgy tervezzük, hogy adventre bekuckózunk, és fellépéseket sem vállalok már az év végétől” – mondta.

Hogy milyen különleges dalból készít klipet Csézy, kiderül a Bors cikkéből.

Forrás: Hot!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!