Megemlékezések

2 órája

Itt várhatók lezárások, forgalomkorlátozások Békésben ma

Az október 23-ai megemlékezések miatt Békés vármegyében több településen és időpontban várhatók forgalomkorlátozások – ismertették a rendőrségen. A forgalomkorlátozásokról érdemes előzetesen tájékozódni.

Licska Balázs

A Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldalán sorra vették, hogy hol milyen lezárások várhatók.

forgalomkorlátozás, lezárás, október 23., ünnep
Az október 23-ai rendezvények miatt több településen kell lezárásra, forgalomkorlátozásra számítaniuk a közlekedőknek. Illusztráció: Shutterstock

Ezekre a forgalomkorlátozásokra készülhetünk

  • Békésen 9.15 órától előreláthatólag 11.20 óráig lezárják a Petőfi utca Malom utca–Petőfi utca kereszteződésétől a városközpont irányába a Széchenyi térig terjedő szakaszát, illetve a Széchenyi teret.
  • Békéscsabán 10.45 órától 12 óráig az Irányi utcára nem lehet majd behajtani.
  • Gyulán, Gyulaváriban, a Fehér-Körös-hídnál lévő kopjafánál 9.30 órától 10.15 óráig lesz megemlékezés. A rendezvény ideje alatt a Fehér-Körös közúti hídját a gépjárműforgalom elől lezárják, a korlátozás azonban nem vonatkozik a Volán menetrend szerint közlekedő járataira.
  • Gyulán, az Október 23-a téren álló emlékműnél 11 órától 12.30 óráig tart a megemlékezés. Ez idő alatt a Városház utcát lezárják a gépjárműforgalom elől a Kossuth Lajos utca–Munkácsy Mihály utca–Megyeház utca, valamint a Harruckern tér–Petőfi tér kereszteződésnél.
  • Eleken, a Laudenbach téri kopjafánál 16 és 17 óra között tartanak megemlékezést, ezért ekkor lezárják a Szent István utca Gyulai út és József Attila utca közötti szakaszát.
  • Biharugrán 10.50 órától 11.20 óráig zárják le a Kossuth utca és Erzsébet utca, valamint az Erzsébet és Alkotmány utcák kereszteződése közötti területet, úttestet.

 

 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában