Rendőrök tájékoztattak

2 órája

Mi kell egy kerékpárra? – ez is kiderült Tótkomlóson

Autómentes napot tartottak a minap a tótkomlósi Jankó János Általános Iskola és Gimnáziumban. Ahogy Tuska Mária igazgatónő a Békés vármegyei főkapitányságnak küldött levelében fogalmazott: „városunk rendőreit is meghívtuk”. Szombati Andrea, a Békés vármegyei rendőrség szóvivője azt válaszolta, köszönik, hogy ott lehettek, hogy számítanak rájuk.

Nyemcsok László

A nap elején azoknak a diákoknak, akik gyalog, kerékpárral vagy tömegközlekedéssel érkeztek az iskolába, apró ajándékot adtak. Felhívták a diákjaik figyelmét arra, hogy a természet és a környezet védelme szempontjából miért fontos és különleges ez a nap.

A rendőrök azt is elmondták, mivel kell felszerelni a kerékpárokat
A rendőrök azt is elmondták, mivel kell felszerelni a kerékpárokat

A délutáni vetélkedőt a rendőrök nyitották meg. Közlekedési szabályokat tanítottak a diákoknak, és külön felhívták a figyelmet arra, hogy a biztonságos közlekedés érdekében mivel kell felszerelni a kerékpárokat. A lámpák, a prizmák le ne maradjanak, és működjenek jól, mert látni és látszani nagyon fontos.

Az iskolaigazgató hangsúlyozta, a közös időtöltés, a vetélkedő remek alkalom volt arra, hogy a diákok lássák: bizalommal fordulhatnak a rendőrökhöz. Kiemelte, hogy a városi rendőrséggel gördülékeny az együttműködésük, és ezt tovább erősítette ez a közös program. A sorait azzal zárta: „köszönjük a munkájukat!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában