Őrizetbe vették őket

2 órája

Akadt, aki nemcsak jogsi nélkül, hanem drogosan is vezetett Békésben

Békés vármegyében pénteken és vasárnap összesen három embert vettek szabálysértési őrizetbe engedély nélküli vezetés miatt.

Nyemcsok László

Forrás: Shutterstock

A gyulai kapitányság rendőrei pénteken 11 óra körül egy személyautó vezetőjét ellenőrizték Gyulán, a Szent István utcában. A férfi annak ellenére ült volán mögé, hogy nincs jogosítványa.

Békésszentandrás külterületén pénteken, 17 óra 15 perc körül egy szarvasi autós akadt fenn a közúti ellenőrzésen. Ő sem vezethetett volna, mert nincs engedélye rá, ráadásul kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak nála, és a gyorsteszt is jelezte, hogy tiltott, bódító hatású szert fogyaszthatott. Ezért ellene büntetőeljárást is indult.

Vasárnap reggel Békésről szintén egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő a rendőrök. Neki sincs jogosítványa, mert korábban eltiltották a vezetéstől, és utánképzésre kötelezték, de azt nem végezte el. Az engedély nélkül vezetők ügyében három napon belül bíróság dönt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában