Helyi kék hírek

2024.07.08. 11:22

Gyümölcsöző lesz a közös munka

Erdős Norbert országgyűlési képviselő orosházi fogadónapján Ruck Mártonnal egyeztetett, aki 2010 és 2014 között már állt Medgyesegyháza élén, és most a választók bizalmának köszönhetően következő ciklusban ismét ő láthatja el a városvezetői teendőket.

dr. Nagy Szilvia

Erdős Norbert a közösségi oldalán elmondta, Ruck Mártonnal jobboldaliságuk révén már régről ismerik egymást, illetve a korábban betöltött kormánymegbízotti (ma főispáni) tisztsége nyomán is kapcsolatban álltak egymással. Azt is elmondta, hogy az elmúlt két esztendőben főként a Kertészek Földje Akciócsoport Egyesület elnökeként fordult hozzá Ruck Márton, legutóbb viszont már frissen megválasztott polgármesterként érkezett fogadónapjára, hogy átbeszéljék Medgyesegyháza legfontosabb ügyeit, fejlesztéseit.

 

Erdős Norbert hangsúlyozta, mindketten kiemelt fontosságúnak tartják, hogy a 4434-es út Medgyesegyháza és Kétegyháza közti szakasza jövőre teljes hosszában elkészüljön, és azon fognak dolgozni, hogy ez meg is valósuljon. Emellett Medgyesegyháza és Bánkút valamennyi előremutató projektje kapcsán is támogatásáról biztosította vendégét. Ősztől kezdődik közös munkájuk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában