Versenyen is bizonyítottak

2024.07.05. 17:53

Szépen teljesítettek a versenyen vármegyénk iskolaőrei

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság három iskolaőre a minap országos versenyen vett részt. Hermeczi Anikó, Csák Dániel és Jakab József – bár nem kerültek a dobogósok közé – igazán szép teljesítményt nyújtottak. Sok tapasztalattal gazdagodtak, így jövőre is szívesen vállalnák a megmérettetést.

Nyemcsok László

Szombati Andrea, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, biztatják is a versenyzésre az iskolaőröket, dr. Katonáné Gombos Andrea alezredesen, az iskolaőrök koordinátorán ez nem múlik majd. Örömmel segíti kollégáit a felkészülésben és el is kíséri őket a versenyre.

iskolaőrök, képzés, verseny, jelentkezés
Vörös Ferenc főkapitány is gratulált az iskolaőröknek Forrás: Békés vármegyei rendőrség/Facebook

– Iskolaőreink mostani helytállásához a székesfehérvári eredményhirdetésen gratulált Vörös Ferenc dandártábornok, Békés vármegye rendőrfőkapitánya – emelte ki Szombati Andrea. – A Békés vármegyei rendőrség nevében pedig ezúton tisztelettel gratulálunk az első helyezést elért Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei iskolaőröknek, valamint a második és harmadik helyen végzett Vas vármegyei és Komárom-Esztergom vármegyei csapatnak.

A Békés vármegyei rendőrség Facebook-oldalán ez is olvasható: „Csatlakoznál hozzánk? Békéscsabára, Mezőberénybe, Békésre, Szarvasra, Mezőkovácsházára és Gyulára keresünk új iskolaőr kollégákat. Ha érdekel az állás, írj nekünk, vagy hívj bennünket! [email protected], 66/523-700. Vagy oszd meg ezt, hátha egy ismerősödnek jól jön.”

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában