Riasztó

2024.09.09. 08:36

Bejelzett a tűzjelző készülék a csabai Univerzálban

Bejelzett a tűzjelző készülék hétfőn hajnalban a békéscsabai Univerzál áruházban – erősítette meg olvasóink jelzését Várszegi György, a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Az olvasói emailben kiemelték, körülbelül hajnal 3.30 és 4 óra körül érzékeltek egy kis riasztó vinnyogást, majd villogó fényeket.

Papp Gábor

Bejelzett a tűzjelző, a helyszínre érkezek a tűzoltók és a katasztrófavédelem munkatársai

Fotó: Olvasói felvétel

„Egy katasztrófavédelmis kocsi és négy tűzoltó vonult ki a parkoló bejáratához, az Irányira Békéscsabán. Távoztak, odébb haladtak 4.45 körül. Többször volt hol halkabb hol hangosabb vinnyogás a riasztó miatt. 2 létrás és 2 sima tűzoltó parkolt a bejáratnál, körül járták az Univerzált is. Nem tudjuk mi történt” – fogalmazott olvasónk.

Várszegi György elmondta, a jelzést követően munkatársaik a pincétől a padlásig átnézték az épületet, sehol nem keletkezet tűz, téves volt a jelzés. Hétfőn szakemberek nézik át a tűzjelzőket, hogy melyik adhatott téves jelzést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában