Rendőrségi kampány

2024.09.02. 19:59

Mutassunk iskolapéldát a gyerekeknek!

Iskolapélda elnevezéssel indított a rendőrség kampányt annak érdekében, hogy az idei tanévkezdés időszakában ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

Beol.hu

Pocsaji Richárd főszerkesztő vette át Szarvas Ágnestől a közlekedésbiztonsági csomagot.

Fotó:  Bencsik Ádám

A rendőrség tapasztalatai szerint szeptemberben – még a vakáció hangulatában – az iskolások fokozott veszélyben vannak, ezért indították el új kampányukat Iskolapélda címmel. Cél a gyermekek biztonságának fokozása azáltal, hogy eljuttatják hozzájuk, szüleikhez és a pedagógusokhoz a legfontosabb baleset-megelőzési tudnivalókat.

Ennek jegyében jártak hétfőn reggel szerkesztőségünkben Deményné Tűri Zsanett és Szarvas Ágnes, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensei. Egy baleset-megelőzési eszközöket és jó tanácsokat tartalmazó csomagot adtak át Pocsaji Richárd főszerkesztőnek. 

A tanévkezdés kapcsán sajtótájékoztatót tartott a gyermekek biztonságát erősítő, az iskolások szabályos közlekedésre nevelését célzó programjairól a rendőrség hétfőn reggel Békéscsabán, a Petőfi utca és a Bartók Béla út kereszteződésénél. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában