Verseny

2024.09.12. 09:03

Lőbajnokságon remekeltek a rendőrök

A Rendőrség 2024. évi Országos Szolgálati Pisztoly Lőbajnokságán vett részt kedden a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata.

dr. Nagy Szilvia

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság által megszervezett versenynek a Ravazd mellett található Magyalosi Lőtér adott otthont. A próbatételen négy kategóriában (női, speciális, civil ruhás, egyenruhás), továbbá egy csapatpályán mérték össze tudásukat a versenyzők. A Békés vármegyei csapat (Borsósné Brád Mónika r. őrmester, a Gyulai Határrendészeti Kirendeltség határrendésze, Horváth Milán r. főtörzsőrmester, a Békéscsabai Rendőrkapitányság járőrparancsnoka, Göblyös Sándor r. őrnagy, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság MEKTA csoportvezetője és Tarapcsák Krisztián r. hadnagy, a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálója.) a húsz csapatból a pálya csapatversenyen 5. helyezést, az összesített csapatversenyen pedig 7. helyezést ért el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában