Dévaványáról szökött meg

1 órája

Rendőrségi körözés: keresik Alexandrát, édesanyja fél, hogy elrabolhatták a 13 éves lányt

Nagyon sokan megosztották a Facebookon azt a rendőrségi felhívást, melyben a 13 éves békéscsabai Csapó Alexandrát keresi a Szarvasi Rendőrkapitányság. A rendőrségi körözés tartalmazza azt is, hogy október 1-jén tűnt el az aranybarna hajú lány. Alexandra azóta nem adott életjelt magáról. Kedden állítólag azért szökött meg a dévaványai gyermekotthonból, hogy Békéscsabán meglátogassa nagymamáját.

Nyemcsok László

A rendőrségi körözés alapján Csapó Alexandra testmagassága 150 cm alatt van, arca hosszú, szeme kék. A Ripost számolt be arról, hogy a kislány 28 éves édesanyja, Anita retteg attól, hogy Alexandra bűnözők karmai közé került, és fogva tartják. Mindennap szívfájdító szavakkal üzen gyermekének a Facebookon.

rendőrségi körözés, lány, keresik, édesanyja
Rendőrségi körözés alapján is keresik a 13 éves lányt. Illusztráció: Shutterstock 

Egyelőre a rendőrségi körözés sem segített a lány megtalálásában

Alexandra a nagymamájával nem találkozott, mert az nem volt otthon, és egyelőre nem segítenek a facebookos megosztások sem, hogy hátha látta valaki a lányt. Mintha a föld nyelte volna el. Egyelőre a rendőségi körözés sem segített a megtalálásában.

– Valaki kísérte a lányomat! Nagymamája háza előtt várta egy férfi, vele ment el. Nem tudjuk, hogy ki lehet – húzta alá aggódva Anita a Ripostnak. – Mindenféle megfordult a fejemben, hogy emberkereskedő rabolta el, fogja tartják vagy eladták szervkereskedőknek, kivitték őt utcalánynak külföldre. Az is lehet, hogy dílernek akarják használni. Már nem tudom, mit higgyek. Azt mondta, szerinte egyszer érte fognak jönni és elviszik. Félünk, hogy ezek az emberek ragadták el a kislányomat.

 Alexandra iratok és telefon nélkül hagyta el a dévaványai gyermekotthont, melynek egy ideje lakója volt. Állítólag nem szeretett ott lenni, és korábban is megszökött már, de akkor két nappal később üzent anyjának, hogy minden rendben.

Alexandra édesapja is mindenhol keresi a lányát

Anita közösségi oldalán szívfájdító sorokkal üzent lányának. 

Bárcsak hallanám édes, csicsergő hangodat újra! Bárcsak újra megölelhetnélek, s mondanád nekem: anya, minden rendben van! De nem vagy itt, hol vagy?! Merre vagy, kislányom? Kérlek, gyere haza, minden rendben lesz, csak gyere haza, könyörgöm! Adj életjelet magadról, valami jelet adj már, könyörögve kérem az Istent. Kicsim, nagyon szeretünk.

A Ripost megtudta, az édesanya évekig nem tartotta a kapcsolatot Alexandra apukájával, de a lány eltűnése óta összefogtak, és együtt kutatnak utána mindenhol. „Alexandra! Többet nem fogsz visszakerülni az intézetbe. Valahogy megoldjuk, hogy újra a családoddal legyél!” – zárta szavait az anyuka.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában