szavazási eredmény

2019.09.02. 10:45

Fájó búcsút intenek olvasóink a nyárias öltözékeknek

Legutóbb arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink mit fognak hiányolni a nyárból.

Fotó: LP6DMK2

[eweb-voting id="2164447"]

Itt az ősz. Elkezdődött az iskola, már mindenki hazaérkezett a nyaralásból, a levelek lassan sárgulnak a faágakon. Bizonyos dolgoknak búcsút kell mondani, de sokan várták már a szeptembert.

Olvasóink 50 százaléka a könnyed ruházatot fogja hiányolni a nyárból. Tény, sokkal egyszerűbb belebújni egy pólóba, rövidnadrágot húzni és egy szellős cipőt kapni a lábunkra, mint 1-2 réteg ruhát magunkra véve szembeszállni a hűvös széllel és esővel.

Elenyésző, mindössze 6 százaléka az embereknek úgy látszik nem túl édesszájú, vagy csupán nem köti évszakhoz a fagylalt evését, és mindössze 2 százalék fogja sajnálni, hogy nem mehet ki a strandra.

Meglepő módon 42 százaléka az embereknek örül, hogy beköszöntött az ősz. Ők már nagyon várták a lehűlést. Jó hírrel szolgálhatunk nekik, hogy a meteorológiai előrejelzések szerint már nem kell sokat várniuk egy kis hűsölésre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában