2020.02.02. 18:30
Tovább folytatják az ízutazást Békésen
Már jó ideje tart nagy sikerrel főzőtanfolyamot a békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban Bróda László.
Bróda László foglalkozásai ízutazásra visznek /Beküldött felvétel/
A szakácsmester vezetésével a résztvevők időről időre más tájak felé kalandozhatnak, így legutóbb –képzeletben legalábbis – Mexikóba utazhattak a megjelentek, mexikói zöldséges csirkét készíthettek, ami a jelenlévők elmondása szerint kiválóan sikerült.
Megtudtuk, a résztvevők fellelkesedve megszavazták, hogy folytassák az ízutazást, s mivel a legtöbben a tengerparti vakációkat szeretik, így jött az ötlet, hogy akkor valami tengeri herkentyű elkészítését tanulják meg. Így február 6-án, csütörtökön, 17 órai kezdettel garnélarákot készíthetnek majd az érdeklődők citromos szósszal és copfocska tésztával.
Túri Andrea, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központ igazgatója korábban hírportálunknak elmondta, az intézményben nem ez az első gasztronómiai sorozat, nyitottak voltak arra, hogy a Laci konyha is elinduljon, aminek ugyancsak nagyon kedvező a fogadtatása.