Jelentkezés

2023.01.26. 17:38

Önkéntes munkatársakat keres a Békéscsabai SOS Telefonos Lelkisegély Szolgálat

Ismét speciális telefonos segítő képzést indít a Békéscsabai SOS Telefonos Lelkisegély Szolgálat. A segíteni vágyók jelentkezését február végéig várják.

Gyemendi Réka [email protected]

Forrás: Shutterstock

A Békéscsabai Telefonos Lelkisegély Szolgálat több, mint 30 éve működik és fogadja a segítséget kérő emberek hívását a 116-123-as országos hívószámon. A szolgálat ingyenesen és anonim módon hívható a nap 24 órájában. Az ügyelők szabadidejükben, önkéntesként végzik a telefonos segítői munkát. 

Dr. Udvardi László pszichiáter, a Békéscsabai SOS Telefonos Lelkisegély Szolgálat szakmai vezetője ismertette, általában 1-2 évente indítanak speciális telefonos segítő képzést, ami idén újra aktuálissá vált. 

Azoknak a jelentkezését várják, akik szívesen segítenek másoknak; együttérzéssel, szerető odafigyeléssel fordulnak segítséget kérő embertársaikhoz; csatlakoznának egy 34 éve működő, kipróbált csapathoz; elmúltak 25 évesek és érettségizettek; illetve kedvet, elhivatottságot éreznek az önkéntes segítői tevékenység végzéséhez.

Jelentkezni az [email protected] - email címen lehet február 24 -ig. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában