Orosháza

2023.03.06. 17:32

Új eszközöket adományozott a város

Az önkormányzat, a képviselő-testület nevében a már hagyományos, a kéklámpásoknak nyújtotta segítség újabb eszközadományával érkezett az Orosházi Rendőrkapitányságra Dávid Zoltán polgármester. Minden évben a munkájukhoz szükséges felszerelést, vagy eszközt visz az egyenruhásoknak.

Cs. I.

Négy eszközt adott Dávid Zoltán Czecher Péternek: laptopot, routert, 2 darab külső merevlemezt. Fotó: F. H.

– Kiválóan végzik rendőreink a munkájukat, ezt bizonyítják az éves beszámolóban elhangzott eredmények is. A városlakók biztonságérzete kiegyensúlyozott, ez a szakszerű feladatellátásnak is köszönhető. Egyre több a kihívás, számos helyen (a város vonzáskörzetében is) ott kell lenni, az állomány jól helyt áll ebben a feszített tempóban – fogalmazott a városvezető a hétfői átadón, a rendőrkapitánynál. Az ajándék, amit vitt a rendőröknek Dávid Zoltán: 200 ezer forint értékű, négy darab informatikai eszköz (laptop, router, 2 darab külső merevlemez), amellyel a helyi rendőrkapitányság munkájának megbecsülését kívánta kifejezni az önkormányzat.

– Ennek a hagyománynak és az érkező tárgyi segítségnek nagyon örülünk. A mostani adomány azért is fontos számunkra, mert örvendetes módon megszaporodott az önkormányzat, a civil lakosság, a vállalkozások által működtetett térfigyelő és vagyonvédelmi kamerarendszerek száma. Ezek az eszközök segítik a helyszínen a rögzített kamerafelvételek letöltését, a bűnügyi felderítő munkát, vagy a bizonyítást. Jól hasznosul majd a mindennapjainkban – tette hozzá Czecher Péter rendőrkapitány.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában