Végegyháza

2023.07.17. 10:29

Egy hónapon át kínál tartalmas programokat a tábor

Idén első alkalommal pályázott az önkormányzat Erzsébet táborra. Jelentkezett 25 gyermek. A tábor négy héten át biztosít számukra tartalmas elfoglaltságot. Hétfőtől péntekig 8-16 óra között a tematikákat napokra lebontották.

Csete Ilona

Kreatív, sportos, közösségépítő alkalmaik vannak

Végegyháza az Erzsébet tábor résztvevőitől hangos július óta. A hétfői napok közös játékkal, közösségfejlesztéssel és rengeteg társasjátékkal telnek. Keddenként különböző kézműves foglalkozásokon vesznek részt a gyerekek ( az első héten például a szövést próbálták ki, majd ezután nemezeltek, ezen a héten megtanulnak makramézni). Szerda a sport és egészséges életmód jegyében telik. Különböző csapatjátékokat játszanak és gyümölcsöt fogyasztanak. A csütörtöki napok a környezetvédelemről szólnak: papírt merítenek, szelektíven gyűjtenek, válogatnak és újrahasznosítanak. A péntek minden héten egy kirándulással telik. Sok időt töltöttek a Barangoló Közösségi Házban, hiszen egyik kísérőjük Horváth Judit volt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában