Szemétszedés

2024.04.30. 18:39

Sikeres volt a TeSzedd akció Eleken

Több mint 100 fő járta és tisztította meg Eleket a TeSzedd program keretében. A szervezők és a résztvevők célja a példamutatás és a figyelemfelhívás volt a természetvédelemre és a tisztább környezet fontosságára.

Vásári Erzsébet

Szombaton immáron 5. alkalommal csatlakoztunk a TeSzedd önkéntesen a tiszta Magyarországért programhoz és szerveztünk önkéntes szemétszedési akciót – adta hírül Facebook-oldalán Szelezsán György polgármester. Ismertette: minden alkalommal szervezőként és önkéntesként is igyekezett mindent megtenni a sikeres lebonyolításért és a jó hangulatért. Örömmel tölti el, hogy idén is rengetegen csatlakoztak hozzájuk, hiszen több mint 100 fővel, 9 csoportot alakítva járták be a várost, mutattak példát és hívták fel a figyelmet a természetvédelem és a tisztább környezetünk fontosságára. Hálás mindenkinek, aki részt vett a programon, vagy aki segítette annak megvalósulását, mert ez egy remek közösségépítő délelőtt volt.

teszedd
Komoly érdeklődés övezte az eleki Te Szedd akciót. Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala

 

Sokan segítettek.
Forrás: Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában