Kamara

2024.05.08. 15:25

Irodát nyitottak, a három egyike Orosházán van

Három irodát nyit Békésben a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Orosházán szerdától fogadja a polgármesteri hivatal első emeletén a hozzájuk fordulókat az irodavezető.

Csete Ilona

A Szövetségben a vállalkozókkal program keretében nyitott irodát Orosházán a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. A program célja a kamarák és a KKV szektor együttműködésének szorosabbra vonása, illetve a támogatott járásokban működő vállalkozások segítése a fejlődésben és a növekedésben.

Balról Szabó Géza, Erős Judit irodavezető, Tóth Zsolt, a kamara titkára
Balról Szabó Géza, Erős Judit irodavezető, Tóth Zsolt, a kamara titkára. A szerző felvétele

– A kormányzat a kamarával kötött megállapodása értelmében országosan elindította ezt a programot. Ennek a részeként döntöttünk úgy, hogy mi, Békésben 3 irodát nyitunk (Orosháza, Szarvas, Szeghalom), hogy megkönnyítsük a vállalkozói működést. Azokat a térségeket kerestük, ahol a legnagyobb az igény. A piac és a finanszírozás jelenti minden vállalkozó számára a legnagyobb problémát. Leginkább a pályázatok, a hitellehetőségek, a biztos működéssel kapcsolatos kérdések foglalkoztatják kamaránk tagjait – nyilatkozta Szabó Géza, a kamara alelnöke.

Hangsúlyozta: az lenne az igazi kitörési lehetőség Békés vármegyében, ha megerősíthetnék azokat a meglévő vállalkozásokat, ahol adott a szakmai háttér, innovációval, piacszerzéssel, támogatással kellene még jobb helyzetbe hozni őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában