Közösségépítés

2024.05.11. 16:15

Megrendezték az 5. Jaminai Vigadalmat Békéscsabán - videóval

A Körösvidék Alapítvány szervezésében, immár ötödik alkalommal rendezték meg Békéscsabán a Jaminai Vigadalmat, ahol számos program várta a családokat és az érdeklődőket.

Dinya Magdolna

Számos programmal készültek a vigadalomra

Fotó: Dinya Magdolna

Szombaton bőséges programkínálattal várták a látogatókat Jaminában. Volt gyermekműsor, színházi előadás, valamint kutyás és harcművészeti bemutató is szerepelt a programok között. Ezenkívül a gyerekek arcfestésre és csillámtetoválásra is lehetőséget kaptak, valamint részt vehettek kézműves foglalkozásokon és ügyességi játékokon egyaránt.

A rendezvényen gulyás levest és haluskát is osztottak Fotó: Dinya Magdolna

Opauszki Zoltán, a Körösvidék Alapítvány vezetője elmondta, hogy a Jaminai Vigadalmat 2019-ben rendezték meg először, és azóta ez már az ötödik alkalom. Az esemény célja az, hogy a kertvárosi városrészben, ahol sok kisgyermekes család él, lehetőséget teremtsenek a közösségi találkozásra és beszélgetésre. Úgy vélik, hogy ez az egyik legjobb módja annak, hogy a gyerekek számára kellemes időtöltést biztosítsanak, miközben a szülőknek addig lehetőségük van egymás társaságában beszélgetni, ezáltal erősödhet a közösség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában