Csabai tekergő

2024.05.07. 12:07

Közvetlen vonat a Balatonra: szombaton és vasárnap 5.27-kor indul Békéscsabáról

Megjelent a Békéscsabáról közvetlenül a Balatonra közlekedő Csabai Tekergő nevű vonat menetrendje. A közvetlen vonat a Balatonra a menetrendek.hu tájékoztatása szerint június 22-től szombaton és vasárnap, illetve ünnepnapokon 5.27-kor indul Békéscsabáról.

Papp Gábor

A Csabai Tekergő, a közvetlen vonat a Balatonra 9.21-kor éri el Balatonakarattyát, 9.44-kor Balatonalmádit, 9.56-kor Csopakot, 10.03-kor Balatonfüredet és 11.29-kor fut be a végállomásra, Tapolcára. A járat részletes menetrendjét és állomásait itt találják. Tapolcáról 16.29-kor indul vissza a Csabai Tekergő és 22.27-kor érkezik meg Békéscsabára.

A közvetlen vonat a Balatonra nagyon sokak érdeklődését keltette fel. 
Forrás: menetrend.hu

Mint azt a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. Kommunikációs Igazgatóság tájékoztatása alapján korábban megírtuk, a Csabai Tekergő expresszvonat a tavalyhoz hasonlóan a főszezontól, június 22-től Békéscsaba, Mezőtúr és Szolnok érintésével közlekedik Balatonfüreden át Tapolcáig.

Közvetlen, átszállásmentes kapcsolatot biztosít majd a Dél-Alföldről a Balaton északi partjára hétvégén és az ünnepnapokon egészen szeptember 1-ig. A vonatokban nem légkondicionált kocsik közlekednek.

A járat helyjegy váltásával vehető igénybe. Helyjegy nélkül csak Balatonalmádi és Tapolca között lehet rajta majd utazni. A vonaton 25 kerékpár szállítható, azonban kerékpárjegy, illetve kerékpáros országbérlet és kerékpárhelyjegy váltásával lehet a bicikliket szállítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában