Futógála

2024.05.09. 07:43

Mályvavirág Jótékonysági Futógálát hívnak életre Szarvason

Vásári Erzsébet

Corteva Agriscience – Mályvavirág Jótékonysági Futógálát tartanak május 11., szombaton, délelőtt, Gyere és fuss Te is a Mályváért jeligével – tájékoztatta hírportálunkat Lévai Szabolcs. Részletezte: a Corteva Agriscience legnagyobb európai vetőmagüzemében, Szarvason immár második alkalommal rendezik meg a Mályvavirág Alapítványért életre hívott futógálát. A mezőgazdasági vállalat és az alapítvány ezzel az aktivitással szeretné felhívni a figyelmet a HPV prevencióra, a méhnyakrákszűrés és a HPV elleni védőoltás fontosságára, valamint az Alapítvány segítő tevékenységére.

A beszámolóból kiderült, hogy a Corteva Agriscience a nevezési díjakat felajánlotta a Mályvavirág Alapítvány számára. A futógála pontos helyszíne: Szarvas, Ipartelep 5540, a Corteva Agriscience vetőmag üzeme. A távok pedig: „Magvető séta” 2 kilométer gyaloglás, valamint 2, 6 és 10 kilométer futás. A program a következőképp alakul: 8-9 óráig rajtszámok átvétele, 9 órakor ünnepélyes megnyitó, 9 óra 15 perctől „Magvető séta”, 2 kilométeres gyaloglás indítása, valamint a Corteva gyereksarok nyitása. 9 óra 40 perctől közös bemelegítés a futóknak, 10 órától szakaszos rajtolás a 2, 6 és 10 kilométeres futótávokon. 10 óra 15 perctől 12 óráig a beérkezők felkonferálása, 12 órától pedig eredményhirdetés.

A nevezési díjak: „Magvető séta” 3000 forint, 2 kilométeres futás 3000 forint, 6 kilométeres futás 3500 forint, a  10 kilométeres futás pedig 4000 forint. A nevezési díjakat teljes összegben a Mályvavirág Alapítvány számlájára tudják befizetni a résztvevők, támogatva ezáltal a munkájukat. A versenyre csak előzetesen lehet regisztrálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában