Lehetőségek

2024.05.01. 09:55

Vállalkozásfejlesztési előadássorozatot indít a kamara

Vállalkozásfejlesztési előadássorozatot indít a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Szövetségben a vállalkozókkal gazdaságfejlesztési program keretében. Május 2-án, csütörtökön délelőtt Szeghalmon, 3-án, pénteken délelőtt pedig Békésszentandráson tartanak ilyen rendezvényt.

Licska Balázs

Május 2-án, csütörtökön 10 és 12 óra között Szeghalmon, a Rapidsped Zrt.-nél (Szeghalom, Farkasfok 9.), míg május 3-án, pénteken 9.30 és 12 óra között Békésszentandráson, Bordűr hotelben (Békésszentandrás, Szent András utca 4.) lesznek előadások.

vállalkozásfejlesztés, kamara,előadás
A pályázati és a finanszírozási lehetőségekről is beszélnek majd az előadásokon. Illusztráció: Shutterstock

A témák mind a két helyen azonosak. Az aktuális és a közeljövőben várható támogatási lehetőségekről tájékoztatót nyújtanak a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. szakemberei, dr. Vizkeletiné Schusztek Krisztina térségi vezető tanácsadó, Leszkó-Petrovszki Ágnes tanácsadó és Szécsi Attila tanácsadó. Arról, hogy milyen finanszírozási lehetőségeket kínálnak akár kezdő vállalkozóknak is, Siófoki Attila, a Békés Vármegyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető titkára beszél majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában