Voks 2024

2024.06.09. 23:41

Gyulán meggyőző fölénnyel nyert dr. Görgényi Ernő és a Fidesz

Gyulán ismét dr. Görgényi Ernő polgármester és a Fidesz-KDNP jelöltjei nyerték meggyőző fölénnyel a választást.

Papp Gábor

Városunkban abban a helyzetben voltak a választók, hogy 14 év munkája alapján már megismerték a munkánkat. Ezért ebben a tudatban döntöttek arról, hogy újabb öt évre ránk bízzák a város vezetését. Hálás szívvel köszönöm, rendkívüli megtiszteltetés, hogy immár negyedjére is felhatalmaztak minket a város ügyeinek intézésére – nyilatkozta hírportálunknak dr. Görgényi Ernő. 

választás 2024, görgényi ernő, fidesz-kdnp, gyula
A Fidesz-KDNP képviselői a gyulai Vigadóban értékeltek, jobbra dr. Görgényi Ernő. Fotó: Lehoczky Péter

– Nagyon reményt keltő, hogy ismét kétharmados többséggel vezethetjük a várost, a választópolgárok biztosították a feltételeit annak, hogy a megfelelő döntéseket időben és határozottan meg tudjuk hozni. Azt a fajta határozott, céltudatos városvezetést tudom a következő öt évre is ígérni és biztosítani, amit eddig is megszokhattak tőlünk a gyulaiak.

A polgármester külön köszönetet mondott a fideszes aktivisták munkájáért, akik szívvel-lélekkel dolgoztak az elmúlt hónapokban azért, hogy ismét győzhessenek a városban. Ugyancsak megköszönte a szavazatszámláló bizottságok tagjainak áldozatos munkájukat, és a választási iroda munkatársainak szakszerű tevékenységét, amellyel törvényesen és tisztességesen lebonyolították a szavazást.

Hangsúlyozta, Gyula tovább tud haladni a fejlődés útján, és a haladás biztonságos lesz.

– A város ügyeinek intézésében azt a kiszámíthatóságot és stabilitást tudjuk a jövőre is biztosítani, amit az emberek megszokhattak tőlünk – fogalmazott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában