Békéscsabai Baptista Általános Iskola

2024.06.23. 08:38

Magyari Dominik Adorján kapta meg a Tehetség díjat

Magyari Dominik Adorján nyerte el a Herczeg Tamás által alapított Tehetség díjat Békéscsabán, az elismeréssel járó emlékplakettet és tiszteletdíjából felajánlott összeget az országgyűlési képviselő szombaton a Békéscsabai Baptista Általános Iskola ballagási ünnepségén adta át.

Licska Balázs

Magyari Dominik Adorján elsős kora óta tanult az intézményben, és már alsó tagozatosként is kiemelkedett közösségi munkájával. Minden iskolai vagy osztályszintű program szervezésében tevékenyen részt vett és segített. Magatartása példamutató, szorgalma pedig már az első éveiben is kimagasló volt. Nemcsak az előírt tananyagból készült fel, hanem iskolán belüli és iskolán kívüli versenyeken is sikeresen szerepelt – írta a politikus a Facebook-oldalán a fiatalról, aki BSZC Kemény Gábor Technikumban tanul tovább. 

Tehetség díj, Magyari Dominik Adorján,
Magyari Dominik Adorján érdemelte ki a Herczeg Tamás országgyűlési képviselő által alapított Tehetség díjat. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában