Békéscsaba

2024.06.27. 15:56

Miniszteri elismerést kapott Kiss Tibor

Miniszteri elismerést vett át Hankó Balázs kulturális és innovációs minisztertől Kiss Tibor, a Kemény Gábor Technikum gyakorlati oktatásért felelős igazgatóhelyettese a napokban.

dr. Nagy Szilvia

Malatyinszki Péter igazgató elmondta, Kiss Tibor 2019 őszétől igazgatóhelyettes a BSZC Kemény Gábor Technikumában, több, mint húszéves tanári tapasztalattal és vezetői gyakorlattal rendelkezik az oktatás területén. 

Kiss Tibor, miniszteri, elismerés, Hankó Balázs
Kiss Tibor Hankó Balázs minisztertől vette át a rangos elismerést. Forrás: Kemény Gábor Technikum

Nagyváradon szerezte első diplomáját gépgyártás-technológiai mérnökként, 1983 és 1990 között tervezőmérnökként, termelést irányító mérnöként dolgozott, 1990-ben települt át családjával Magyarországra. Szakmai tanárként helyezkedett el a 611. sz. szakmunkásképző és szakközépiskolában, 1994-ben Szegeden diplomázott matematikatanárként. A Trefortban oktatott, később igazgatóhelyettesi feladatokat is ellátott a békéscsabai TISZK-ben (Térségi Integrált Szakképző Központ). A műszaki egyetemen 2010-ben közoktatási szakértő, közoktatási vezető diplomát szerzett, 2010 és 2019 között a humán területekért felelős alpolgármesterként dolgozott Békéscsabán. A megszerzett vezetési, szervezési kompetenciáit 2019-től igazgatóhelyettesként kamatoztatja a Békéscsabai SZC Kemény Gábor Technikumban. Az igazgató kiemelkedő vezetői munkájáért és példamutató oktatói tevékenységért javasolta elismerésre.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában