Egymillió találkozás napja

2024.06.08. 19:00

Sarkadi gyermekorvos: meg kell akadályozni a háborút

Most különösen fontos részt venni a választáson. A háború szele fúj, és ezt meg kell akadályozni, erre pedig csak a békepártiak képesek – mondta dr. Ilyés Mária sarkadi házi gyermekorvos, akihez szombaton, a kormánypártok által meghirdetett Egymillió találkozás napján ellátogatott dr. Mokán István polgármester és Mester Judit Ibolya alpolgármester, a Fidesz-KDNP sarkadi polgármesterjelöltje és önkormányzati képviselőjelöltje. Elvitték számára Orbán Viktor miniszterelnök levelét.

Licska Balázs

– Minden alkalommal részt veszek a választáson, és a családomat és ismerőseimet is arra buzdítom, hogy fejtsék ki véleményüket – mondta dr. Ilyés Mária sarkadi házi gyermekorvos, aki többnyire délelőtt szokott elmenni szavazni, vasárnap is így készül. Úgy véli, most különösen fontos az urnák elé járulni. Ugyanis a háború szele fúj Európában, amit meg kell akadályozni, és erre véleménye szerint csak a békepártiak, Magyarországon kizárólag a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőjelöltjei képesek.

választás 2024, sarkad, szavazás, választások, egymillió találkozás napja
Dr. Ilyés Mária sarkadi házi gyermekorvost is felkereste Orbán Viktor miniszterelnök levelével dr. Mokán István és Mester Judit Ibolya. Fotó: Licska Balázs 

– Nagyra értékelem azt a munkát, amelyet dr. Mokán István polgármester végez Sarkadért – tért ki a választás helyi jelentőségére dr. Ilyés Mária. A házi gyermekorvos szerint csodákra volt képes a városvezető, gyarapodás jellemezte az elmúlt évtizedben Sarkadot. A polgármester közben példamutató módon viszonyul az emberekhez: mindenkinek segít, mindenkihez van egy-két jó szava, bátran lehet hozzá fordulni, folyamatosan elérhető. Hangsúlyozta: ugyanez mondható el Sarkad alpolgármesteréről, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjeként induló Mester Judit Ibolyáról is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában