Sarkadkeresztúr

2024.06.08. 16:37

A tét óriási, békét szeretnénk!️ ️️

Sarkadkeresztúron is felkeresték azokat, akiket csak lehetett szombaton, az egymillió találkozás napján. Hangsúlyozták, hogy a Fidesz-KDNP békét szeretne, és hogy óriási a tétje az európai parlamenti választásnak.

Licska Balázs

A tét óriási, békét szeretnénk!️ ️️– írta dr. Kovács József országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán. Hozzátette azt is, hogy meg kell győzni ismerőseinket, rokonainkat, barátainkat, és vasárnap tenni kell azért, hogy Magyarország a béke szigete maradhasson. 

egymillió találkozás napja, választás 2024, választás, béke, Fidesz
Sarkadkeresztúron Bakucz Péter polgármester többekkel is találkozott dr. Kovács József országgyűlési képviselő felkérésére. Fotó: Dr. Kovács József Facebook-oldala

Sarkadkeresztúron Bakucz Péter polgármester, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje többeket felkeresett, hogy átadja Orbán Viktor miniszterelnök levelét, valamint, hogy megmutassa, a településen kik a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjei.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában