Összefoglaló

2024.07.02. 19:15

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. július 2.

A kedd sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. július 2-án.

Beol.hu
a nap legfontosabb hírei, hírösszefoglaló,
Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

A kormányablak-ügyintézői képzést online oktatás keretében sikeresen teljesítő kormánytisztviselők bizonyítványátadó ünnepségét tartották kedden délelőtt a Békés Vármegyei Kormányhivatal Beliczey-termében. A sikeres vizsgát tett kormányablak-ügyintézőket dr. Takács Árpád, Békés vármegye főispánja köszöntötte.

Egy autó gyulladt ki kedden kora délután Békéscsabán, a Jókai utcában, a Csaba Center előtt. A benne ülő házaspár ki tudott menekülni a gépkocsiból, és a Csaba Center biztonsági őreitől kértek segítséget. A két biztonsági őr három poroltót használt el a zuhogó esőben, de sikerrel jártak.

A Múzeumok Éjszakáján, a Munkácsy 180 programsorozat részeként nyílt meg a Munkácsy MásKéPp című kiállítás a békéscsabai Napsugár bábszínházban. Az Urszinyi-Beliczey kúriában látható interaktív, játékos Munkácsy MásKéPp tárlatról, amely a nyári időszakban pénteken és szombaton este várja az érdeklődőket, Nagy Ildikó animátor mesélt.

A nagy melegben a legtöbben szívesen töltik az idejüket strandon, vízparton. Azért, hogy a pihenés, kikapcsolódás gondtalan legyen, ne történjen bűncselekmény, baleset, érdemes megfogadni a rendőrség tanácsait. A nyári hónapokban Békés vármegyében a Körösökön, illetve a strandokon is járőröznek a rendőrök. Figyelnek, tanácsokat adnak a fürdőzőknek, a vízi sportokat űzőknek azért, hogy mindenki biztonságban legyen a vizes kalandok során.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában