Linamar

2024.07.19. 17:00

Klímákat adományozott a Linamar, a kismamák, az újszülöttek kényelmét szolgálják

A Linamar Hungary Zrt. fűtő-hűtő klímákat adományozott az Orosházi Szent Szilvia Alapítványnak. A berendezések a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Szülészet-Nőgyógyászati Osztály gyermekágyas részlegére kerülnek.

Csete Ilona

Fontos számunkra, hogy helyi és régiós ügyek mellé álljunk, ezért vállalatunk két fűtő-hűtő klímát adományoz az orosházi Szent Szilvia Alapítványnak, amelyeket az Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Szülészet-Nőgyógyászati osztály Gyermekágyas részlege kap meg. Ezzel a támogatással szeretnénk hozzájárulni a kismamák és újszülöttek kényelméhez és jóllétéhez – olvasható a társaság közösségi oldalán.

adomány
Kovács László, kereskedelmi vezető (Cool Airconditional Kft.), dr. Svarsnig Lajos, az alapítvány kuratóriumi elnöke, egyben a szülészet nőgyógyászati osztály osztályvezető főorvosa, és Csizmadia Péter, Group General Manager (Linamar Hungary Zrt.) Fotó: Linamar

Nagy köszönet a Cool Airconditional Kft. (Polar Klíma)  munkatársainak, akik a klímák beszerzésében segítettek és ingyenesen vállalták azok felszerelését. Ők, illetve családjaik, barátaik minden évben nagy számban csatlakoznak jótékonysági futóversenyünkhöz is, mellyel a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány munkáját segítjük – fogalmaztak bejegyzésükben.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában