Biztonságos közlekedés

2024.07.16. 10:57

Burkolatfenntartási munkák kezdődtek Mezőberény és Szarvas között

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. július 15-19. között burkolatfenntartási munkákat végez a Mezőberény-Szarvas összekötő úton. A munkavégzés ideje alatt időszakos forgalomkorlátozásokra és jelzőőrös irányításra számíthatnak a közlekedők.

Vincze Attila

Egész héten dolgoznak a közút szakemberei a Mezőberény-Szarvas összekötő úton, érdemes utazás előtt tájékozódni az aktuális korlátozásokról, forgalmi helyzetről

Forrás: shutterstock

A burkolatfenntartási munkák során a közútkezelő szakemberei felületi bevonatot készítenek a mellékút örménykúti bekötőút és a Gyomaendrőd-Kondoros-Nagyszénás összekötő út közötti szakaszán. A beavatkozások idején forgalomkorlátozásra és jelzőőrös forgalomirányítással találkozhatnak az autósok, de kisebb időszakokra teljes útzárat is bevezethetnek majd a szakemberek. Ilyen időszakokban a közlekedők a Kondoros-Kardos-Örménykút közötti úton kerülhetnek, de a megkülönböztetett jelzést használó gépjárművek áthaladását addig is biztosítják majd.

A közlekedőknek, ha ebben a térségben szeretnének autózni, utazás előtt mindenképpen érdemes tájékozódniuk az aktuális korlátozásokról, forgalmi helyzetről a www.utinform.hu oldalon, de érdemes közösségi, valós idejű navigációs alkalmazásokat is használniuk, hogy optimális útvonalukat megtervezhessék. A Magyar Közút az autósok türelmét és megértését kéri a következő napokban, a beavatkozások az ő érdekükben valósulnak meg, ami biztosítja, hogy kényelmesen és biztonságosan használhassák a jövőben is ezt az útszakaszt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában