Tanulásban és sportban is kiváló

2024.07.04. 16:19

Petrovszki Norina kapta Kondoroson a képviselői Tehetség-díjat

A Herczeg Tamás országgyűlési képviselő által alapított Tehetség-díjat és a vele járó pénzjutalmat Petrovszki Norina Lolitának adta át a térség képviselője a csütörtökön Ribárszki Péterrel, Kondoros polgármesterével közösen a helyi Fehérliliom Népfőiskola épületében.

Nyemcsok László

Herczeg Tamás hangsúlyozta, Norina kiváló sportoló és példaértékű diák, aki több sportágban is kiemelkedő eredményeket ért el. Az iskolai diákolimpia atlétika- és kézilabdacsapatának oszlopos tagja, emellett egyesületi szinten a Békéscsabai Labdarúgó Akadémia U16-os csapatának irányítója, valamint a Szarvasi Női Kézilabda Klub játékosa.

Tehetség díj, Herczeg Tamás, diák, Kondoros
A kondorosi ünnepségen Herczeg Tamás (balra), Norina édesanyja, a díjazott Norina és Ribárszki Péter Forrás: Herczeg Tamás/Facebook 

Norina tanulmányi eredményei is kimagaslók, bizonyítva, tehát a sport mellett a tanulásban is kiválót nyújt. Ugyanakkor nemcsak a sportban és a tanulásban jeleskedik, hanem a zenében is, ahol zongorán játszik. Minden téren elért eredményeiért és kitartásáért tiszteletet és elismerést érdemel. Tanulmányait a békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégiumban folytatja, és már konkrét elképzelései vannak az egyetemi továbbtanulásról. Herczeg Tamás és Ribárszki Péter gratulált a díjhoz Norinának és édesanyjának, Ágnesnek is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában