Választás

2024.07.05. 16:40

Sarkadon is átadták a megbízóleveleket

Átvették megbízóleveleiket a polgármester mellett azok az önkormányzati képviselők és nemzetiségi önkormányzati képviselők is, akiket a június 9-ei választáson szavaztak meg a sarkadiak. Az ezzel kapcsolatos ünnepséget a minap rendezték Sarkadon, a városházán.

Licska Balázs

Megkapta megbízólevelét dr. Mokán István polgármester, valamint a képviselő-testület nyolc tagja, azaz Mester Judit Ibolya, Sarkadi Kálmán, Bende Róbert, Sajti Lajos, Nagy Imre, Rajki-Tóth László, Rózsavölgyi Zoltán és Sárosi Mátyás.

megbízólevelek, képviselők, Sarkad
Dr. Mokán István polgármester is átvette megbízólevelét Nagy Gábortól, a helyi választási bizottság elnökétől. Fotó: Sarkad Facebook-oldala

Átvették megbízóleveleiket a nemzetiségi önkormányzatok megválasztott képviselői is. A román nemzetiségi önkormányzatba bekerült Táth János, Péter János, Kajári György, Varga Pálné és Pop Benjamin, míg a romába Rácz Kinga, Ajtai Zsolt, Rácz Szilárd Zsolt, Zsákainé Rácz Jolán és Seres Mária.

Sarkad Facebook-oldalán ismertették: bár Nagy Gábortól, a helyi választási bizottság elnökétől átvették megbízóleveleiket, a jelenlegi, 2019 őszén indult önkormányzati ciklus szeptember 30-ig tart. Tehát azok, akiket június 9-én megválasztottak, csak október 1-jétől kezdik meg a munkát.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában