Labdarúgás - NB II

2024.07.08. 14:21

Hétvégéig felmentek a hegyekbe

A Kórház utcai Stadionból huszonnégy játékossal a fedélzetén indult el hétfőn reggel a Békéscsaba 1912 Előre NB II.-es labdarúgócsapata autóbusza a mátraházi edzőtáborba. A lila-fehér gárda péntekig a hevesi településen gyakorol majd, minden igényt kielégítő körülmények között.

Bakulya Mihály

Ozoróczi Gábor asszisztens edző a megszokott közegből kiszakadva végezheti az edzésmunkát

Fotó: Molnár Balázs

Az ott töltött napokat csak egy szerdai tiszaújvárosi kiruccanás erejéig szakítják meg, a tárborban elsajátított dolgokat a helyi NB III.-as gárdával szemben próbálják élesben is modellezni. Csató Sándor és stábja nem számíthat a sérüléssel bajlódó Albert István, Fazekas Lóránt, Márkus Attila Márk és Pusztai András munkájára, illetve a szerződéssel jelenleg nem rendelkező kapusra, Czinanó Antal Áronra, de így is 21 mezőnyjátékos és 3 hálóőr áll szolgálatban. Előbbiek között ott található a tavaly még a szegediek NB III.-as együttesét erősítő 19 éves védő, Maronyai Zalán Gábor, utóbbiaknál pedig a saját nevelésű Tóth Patrik szolgálataira tartott igényt a szakvezetés.

Az utazó játékosok névsora: Csató Martin, Gyenti Kristóf, Hodonicki Márk, Hulicsár Máté, Hursán György, Komáromi Csongor, Kóródi Nándor, Kovács Gergő, Kővári Róbert, Kuzma Hunor Álmos, Maronyai Zalán Gábor, Mikló Roland, Pelles Patrik András, Pintér Norbert, Póser Dániel, Sármány Kristóf, Szatmári István, Tóth Máté, Tóth Patrik, Uram János, Viczián Ádám, Vólent Roland, Zádori Krisztián, Zvara Levente Mátyás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában