Beruházás

2024.08.22. 07:07

Átadták a munkaterületet, kezdődik az egymilliárdos aszfaltozás

Átadták az aszfaltozásra váró munkaterületeket Békésen a kivitelezőnek. Jövő héten pedig már megkezdődik az aszfaltozás az egymilliárd forintos fejlesztési program keretében – tájékoztatott Facebook-oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere.

Papp Gábor

A polgármester kiemelte, jövő héten a Szabó Dezső és a Tátra utca érintett szakaszain kezdi meg a Duna Aszfalt Zrt. az aszfaltozási munkálatokat. Hozzátette, a kivitelező cég folyamatosan értesíteni fogja az aktuálisan érintett utcák ingatlantulajdonosait.

aszfaltozás, Békés
Jövő héten kezdődik az egymilliárdos aszfaltozás Békés. Fotó: Gazsó János

– Néhány hónapig városunk 47 utcája ezt a jelleget ölti majd, hiszen valóban munkaterületként áll majd a Duna Aszfalt Zrt. rendelkezésére. Hiszem, hogy a rég várt fejlesztések a beruházó munkája nyomán új színt, lendületet hoznak a város egésze számára is – fogalmazott Kálmán Tibor.

A cég 1 milliárd forint értékben 47 utcában fog aszfaltozni a vármegye névadó településén. Az aszfaltozási programra a TOP Plusz pályázati kiírás keretében nyert el támogatást a békési önkormányzat.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában