47 utca

2024.08.16. 11:52

Aláírták az egymilliárdos szerződést, kezdődhet az aszfaltozási program Békésen

Kálmán Tibor, Békés polgármestere és a Duna Aszfalt Kft. is aláírta a kivitelezési szerződést, amelynek értelmében a cég 1 milliárd forint értékben 47 utcában fog leaszfaltozni a megye névadó településén. Az aszfaltozási programra a TOP Plusz pályázati kiírás keretében nyert el támogatást a békési önkormányzat.

Papp Gábor

Kálmán Tibor elmondta, hét elején írták alá a kivitelezési szerződést.

aszfaltozás, Kálmán Tibor, beruházás
Kálmán Tibor: várhatóan a munkaterület jövő heti átadásával elkezdődik az egymilliárdos beruházás. Fotó: Gazsó János

– Jövő héten átadjuk a munkaterületet, amivel gyakorlatilag megkezdődik a nagyon várt beruházás – fogalmazott a polgármester.

Ahogy korábban megírtuk, a fejlesztés 47 utcában zajlik majd. A Pacsirta utca, a Kőrösi Csoma Sándor utca, a Harcsa utca, a Lenkey utca, a Nyereg utca, a Nyár utca, a Fürdősétány, a Galamb utca, a Szabó Dezső, az Asztalos utca, a Kerék utca, az Igló utca, a Kinizsi sor, a Pásztor utca, az Egyenes utca, a Jókai utca, a Kemény utca, a Magyar utca, a Dankó Pista utca, a Tavasz utca, a Mátra utca, a Tátra utca, a Prágai utca, a Kopasz utca, a Nyíl utca, a Teleky utca, a Hajó utca, a Bánát utca, a Kasza utca, az Andor utca, a Magyari Imre utca, a Fülöp utca, az Árpád utca, az Szabadkai utca, az Álmos utca, az Előd utca, az Ótemető utca, a Borosgyán utca, a Róna utca, a Kubikos utca, a Lapos utca, a Veres Péter tér, Irányi utca, a Hőzső utca, a Zsilip utca, a Kereszt és a Mátyás király utca egyaránt érintett a fejlesztésekben.

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában