Aktuális kérdés

2024.08.28. 08:25

Generációváltás a vállalkozásban: előadás Békésen

Kényes, de fontos kérdést feszeget a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara térítésmentesen elérhető előadása, amely azt járja körül, hogy egy-egy vállalkozó hogyan adhatja át családi vállalkozása vezetését a gyermekének vagy egy arra méltó utódnak. Laczkó Péter, a Lawrence és Bennet Zrt. alapító tulajdonosa, vezető szervezetfejesztési szakértő szeptember 3-án, kedden 14 órától tart majd előadást a Békési Ipartestület épületében.

Papp Gábor

A magyar vállalkozásokat túlnyomórészt az 1990-es évek elején hozták létre, és mára az akkori alapítók nyugdíj körüli korban vannak. A családi cégek ambiciózus, növekedni akaró, hosszú távra gondolkodó vállalkozások. Mégis nagy részük kockáztatja az életük munkájának fennmaradását azáltal, hogy nem tervezi meg a cég következő generációnak való átadását, az utódlást, ráadásul Magyarországon kevés is a tapasztalat a generációváltásban. Hogy milyen lépéseket kell tenni, hogyan lehet áthidalni a nehézségeket, a Békési Ipartestületnél (Békés, Kossuth utca 17.) szeptember 3-án 14 órától megtudhatják a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara előadásán.

előadás, genrecióváltás, vállalkozások
Az előadás azt járja körül, hogy egy-egy vállalkozó hogyan adhatja át családi vállalkozása vezetését a gyermekének vagy egy arra méltó utódnak.  Illusztráció: Shutterstock

A program térítésmentes, de regisztrációhoz kötött, amelyre itt lehet jelentkezni.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában