Békés vármegye

2024.08.11. 14:17

Ezt néztétek ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat.

Beol.hu

Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat

Forrás: shutterstock

Ezen a héten az Élővíz-csatorna békési szakaszán folytatódott a vízi növényzet vágása. A túlburjánzott növényzet számos ökológiai problémát és oxigénhiányt okozhat, illetve vízhozamcsökkenést is generálhat, ezért van szükség arra, hogy ilyen módon is karbantartsák a három várost, Gyulát, Békéscsabát és Békést összekötő Élővíz-csatornát.

Az Országos Kyokushin Karate Edzőtábor egyik edzését tartották csütörtökön délután a Gyulai Várfürdőben. Az érdeklődők több mint 160 karatéka látványos bemutatóját tekinthették meg a különleges környezetben.

Sokan várták már a 14. csanádapácai kakasfesztivált. Majd félszáz csapat készült, hogy bográcsa alá gyújthasson szombaton reggel, a főzőversenyen. A kakasfesztivált megelőző napon viszont a sportolóké volt a főszerep. Lehetett nevezni kispályás focira, volt gyermekprogram és kikapcsolódásra több lehetőség a sportpályán. A szombati eredményhirdetéskor nem csak a legjobb pörköltfőzőket szólították a színpadra.



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában