Gyorsforgalmi

2024.08.26. 12:05

M44: keleti irányban elsőként a Méhkerék és az országhatár közötti szakasz épülhet meg

Koordinációs megbeszélést tartanak a héten Méhkeréken az M44-es Békéscsaba és országhatár közé tervezett szakaszával kapcsolatban – ismertette Tát Margit polgármester.

Licska Balázs

A településvezető a Facebook-oldalán azt írta, hogy az eddigi egyeztetések szerint az M44-es Békéscsaba és országhatár közötti szakaszából elsőként a Méhkerék és az országhatár közötti 2 kilométeres rész épül meg, ami lehetővé teszi egy újabb határátkelő megnyitását.

M44, Méhkerék,országhatár
A szakértővel bejártak és végignéztek minden lényeges szakaszt, pontot a koordinációs megbeszélés előtt. Fotó: Tát Margit Facebook-oldala

Óriási lehetőség ez Méhkerék számára – hangsúlyozta. Ugyanakkor szerinte nagy felelősség is, hogy a méhkerékiek érdekeit érvényesíthessék a tervezés és a kivitelezés során, hogy a megnövekvő forgalom mellett is élhető legyen a falu.

Tát Margit polgármester közölte, hogy az önkormányzat által felkért szakértővel bejártak és végignéztek minden lényeges szakaszt, pontot, sorra vették a problémás vagy kezelendő forgalmi helyzeteket. Minden felmerült kérdést tisztázni szeretnének a méhkeréki koordinációs megbeszélésen, és minden helyzetre megnyugtató megoldást kérnek.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában