Vandálok

2024.08.26. 10:37

Megrongálták a bánkúti játszóteret

Rongálásról adott hírt Medgyesegyháza polgármestere a település Facebook-oldalán.

dr. Nagy Szilvia

– Mindig szívemen viseltem Bánkút településrész sorsát is. Meghatározó fejlesztésnek érzem a kastély felújítását és az udvarában a korszerű játszótér kialakítását. Lakossági igényként jelentkezett a látogathatóság folyamatos biztosítása; ezért sem zártuk az utcai kapukat. A külső terület megfigyelésére kamerarendszert telepítettünk, de minden pozitív szándék ellenére augusztus 12-én éjjel rongálás történt. Tönkretették a libikókát és a kerti kiülő nád tetejét – írta Kraller József. Hozzáfűzte, az elmúlt időszakban igyekezett minden információt begyűjteni az eseményről, és úgy döntött, mielőtt rendőrségi feljelentést tesz, lehetőséget ad az elkövetőnek, hogy jelentkezzen a polgármesteri hivatalban a károk megtérítését vállalva.

megrongálták, játszótér,
Forrás:  Facebook

– A jószándék dacára sem jelentkezett a tettes, így a rongálásnak jogi következményei lesznek, ma feljelentést teszek a rendőrségen – válaszolta megkeresésünkre Kraller József.

Forrás:  Facebook

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában