Sportnap

3 órája

Nyolc kollégium tanulói versengtek Békéscsabán

Nyolc városi kollégium tanulói csaptak össze több versenyszámban azon a sportnapon, amelyet csütörtökön szervezett a BSZC Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium, azaz a Vízmű a békéscsabai középiskolában.

Licska Balázs

A sportágak között szerepelt lövészet, darts, tollaslabda, szkander, teqball, de ergométeren és kültéri kondiparkban szintén megmutatták erejüket, tehetségüket a fiatalok.

kollégium, sportnap, vízmű
Több sportágban mérték össze erejüket, tehetségüket a diákok a Vízműben szervezett sportnapon. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

A rendezvényen részt vett – a BSZC kancellárja, Uhljár Erik társaságában – Herczeg Tamás országgyűlési képviselő is, aki a Facebook-oldalán úgy értékelt, hogy a diákok remek versenyszellemről, jó hangulatról és kitartásról tettek tanúbizonyságot. Mint írta, a három legjobban szereplő kollégium csapata serleggel térhetett haza, a versenyszámok győztesei pedig okleveleket kaptak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában