Békéscsaba

2024.09.07. 11:28

Visszateszik az elmozdított betontömböket a parkolónál

Rendbe tette az önkormányzat a Tessedik utcában a lángosost és az italboltot kiszolgáló parkolót, betonkockákat is kitettek, hogy rendezett viszonyok legyenek, egyesek viszont arrébb pakolták ezeket a tömböket, rongálva a közterületet – erről is beszélt Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere nemrég sajtótájékoztatón.

Licska Balázs

Visszahelyezik az elmozdított betontömböket, hogy kamionok ne parkolhassanak a rendezett területre

Forrás: Szarvas Péter Facebook-oldala

A városvezető elmondta, hogy a parkoló rendkívül kátyús volt sokáig, és 5 millió forintot fordított arra az önkormányzat, hogy rendezze a terepet: komoly alapot csináltak, majd feltöltötték a területet. A parkolót személyautók és kis furgonok számára alakították ki, és azért, hogy nehéz kamionok ne állhassanak oda, betonkockákat helyeztek ki.

Egyesek azonban arrébb helyezték, elmozdították ezek a tömböket, ami rongálásnak tekinthető – folytatta Szarvas Péter polgármester, erről egyébként egy bejegyzést is kitett a Facebook-oldalára. Hozzáfűzte, hogy visszahelyezik a kockákat a helyükre, hogy a súlyos teherautók ne parkolhassanak a területen, mert nagy károkat okoznak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában