Megelőzés

2024.09.14. 11:05

Rendőr adott ajándékokat az elsősöknek a biztonságos közlekedéshez

A tanévkezdés arra is kiváló alkalom, hogy a helyes és a biztonságos közlekedésre felhívják a diákok figyelmét. Ezt tették Nagyszénáson, a Czabán Samu Általános Iskolában is. Rendőr érkezett a gyerekekhez.

Csete Ilona

Kis Rozália rendőrszázados az idei tanévkezdés alkalmából fényvisszaverő matricákkal lepte meg az első osztályos diákokat. A figyelmes ajándékozás célja, hogy a gyerekek biztonságát növelje a mindennapi közlekedés során – számoltak be az oktatási intézmény közösségi oldalán.

biztonságos, közlekedés, első osztály
A rendőrnőtől fényvisszaverő matricákat kaptak az elsősök Nagyszénáson. Fotó: Facebook

A matricák segítségével a kisdiákok jobban láthatóvá válnak az autósok számára, különösen a borús, esős időszakokban vagy a korai sötétedés idején.

A rendőrszázados hangsúlyozta a közlekedési szabályok betartásának fontosságát, és játékos formában ismertette meg a gyerekekkel, hogyan tudnak vigyázni magukra az utakon. Az ilyen jellegű prevenciós programok nagyban hozzájárulnak a közlekedési balesetek megelőzéséhez és segítik a gyerekeket abban, hogy magabiztosan és felelősségteljesen vegyenek részt a forgalomban.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában