Csorvás

2 órája

Hatmilliót nyertek új játékokra Csorváson

Új játékokat vehettek birtokba nemrégiben a csorvási gyerekek a piactér mögötti játszótéren. A helyi önkormányzat az új játszótéri elemek vásárlására és telepítésére hatmillió forintot nyert a Magyar Falu Program keretében.

Gajdács Pál

– A pályázati forrásnak köszönhetően a játszótér gazdagodott egy új hintás toronnyal, egy kombinált egyensúlyozó pályával, egy libikókával és egy rugós játékkal – ismertette a Csorvási Híradóban Baráth Lajos polgármester. – Minden elem rendelkezik az uniós és hazai előírásoknak megfelelő tanúsítvánnyal.

játszótér, új játékok
A csorvási gyerekek rögtön birtokba vették az új játékokat Fotó: Csorvási Híradó

A városvezető hozzátette: saját forrásból új padokat is telepítenek a Liget utcai játszótérre.  – Fontos volt számomra, hogy a kisgyermekes családok igényeit szem előtt tartva megragadjuk a pályázati lehetőségeket és előrelépjünk ezen a téren is. Ezért is nagy öröm, hogy sikerrel pályáztunk és megújulhatott a játszótér. Lakossági felajánlásnak köszönhetően néhány játéktraktor is helyet kapott a téren. Két évvel ezelőtt már nyert pályázati forrást az önkormányzat a játszótér fejlesztésére, akkor egy millió forint értékben bővítették az eszközparkot. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában