Tanév

2024.09.12. 15:31

Az elsősöket köszöntötték a békéscsabai gazdasági karon

Az idei tanév őszi félévében a tanulmányaikat megkezdő elsős hallgatókat köszöntötték a Gál Ferenc Egyetem békéscsabai Gazdasági Karán csütörtökön délelőtt. Ugyancsak megtörtént az elsősök beiratkozása is.

Papp Gábor

Dr. Árpási Zoltán, a Gál Ferenc Egyetem Gazdasági Kar dékánja elmondta, a Békéscsabán tanuló levelezős és nappalis hallgatók egyaránt beiratkoztak csütörtökön. Összesen közel 300-an nyertek felvételt a karra, közülük ötvenen a szegedi kihelyezett levelező tagozaton tanulnak majd. A teljes kart tekintve összességében a többség a levelező tagozaton kezdte meg a tanulmányait.

Az elsősök számára egy új fejezet kezdődött csütörtökön
Az elsősök számára egy új fejezet kezdődött csütörtökön. Fotó: Bencsik Ádám

A karon tavaly óta hagyomány, hogy rövid köszöntéssel indítják a tanévet. Ennek megfelelően megosztotta a gondolatait az elsősökkel prof. dr. Dux László Gál Ferenc Egyetem rektora, dr. Bódi Beáta, a Békés Vármegyei Kormányhivatal igazgatója, Paláncz György, Békéscsaba alpolgármestere, aki Herczeg Tamás, munkája miatt Budapesten tartózkodó országgyűlési képviselő üdvözletét is tolmácsolta, és ugyancsak köszöntőt mondott dr. Árpási Zoltán. Ezt követően megtartották a szaktájékoztatókat, illetve már az órák is elkezdődtek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában