Látványosság

1 órája

Euphoria Castle Meet: 250 tuningautó vette be a gyulai várkertet – galériával

Különleges környezetben, 250 hazánkból és külföldről érkezett válogatott tuningautó és tulajdonosaik, valamint sok száz érdeklődő résztvételével rendezték meg az Euphoria Castle Meet című programot pénteken és szombaton a gyulai várkertben. Az Euphoria Castle Meet eseményeire több országból látogattak el autósok.

Papp Gábor

Szarka Dániel, az esemény, az Euphoria Castle Meet egyik főszervezője elmondta, szerették volna a tuningautó-találkozót egy történelmi, igazán exkluzív helyen megszervezni.

 Euphoria Castle Meet, gyulai várkert, tuningautó
Az Euphoria Castle Meet különleges látványosságot jelentett a 250 tuningautóval. Fotó: Kiss Zoltán

Euphoria Castle Meet: nagyon különleges helyszín

– A gyulai várkert pedig nagyon különleges helyszínt jelent a várral, az Almásy-kastéllyal, az Elizabeth Hotellal, a szállodákkal, a Rondellával, a csónakázótóval, az óriáskerékkel – emelte ki a főszervező. – A programon beválogatott autók vehettek részt, előzetesen e-mailben lehetett jelentkezni, amelyben az érdeklődők képet küldtek járművükről, illetve be is mutatták autóikat, a végrehajtott változásokat, újításokat. Ezek alapján született meg az említett döntés a beválogatásról. Összesen mintegy 250 tuningautót csodálhattak meg a különleges helyszínen a látogatók.

Szarka Dániel kérdésünkre kifejtette, Ausztriából, Lengyelországból, nagy számban romániai területekről, Szlovákiából, illetve természetesen elsősorban hazánkból érkeztek tuningautósok a programra.
– Gyakorlatilag Győrtől Debrecenig, Mosonmagyaróvártól Pécsen át Szegedig Magyarország valamennyi vidéke képviseltette magát a gyulai rendezvényen – tette hozzá. 

Autós limbó, hangnyomásmérés

Ahogy az ilyen rendezvényeken lenni szokott voltak kiegészítő programok is, így nem maradhatott el az autós limbó vagy a kipufogó-hangnyomásmérés sem. Elismerték a legkülönlegesebb autókat is, amelynek tulajdonosai értékes, gravírozott üvegdíjakat vehettek át. A különleges helyszín és a különleges autók pedig rengeteg nézőt vonzottak, hozzáértő és laikus érdeklődők, családok látogattak ki a várkertbe, hogy megtekintsék a járműcsodákat.  

Tíz Dj szolgáltatta a zenét

A buli is lényeges része volt a találkozónak, 10 Dj szolgáltatta a zenét, pénteken éjjeli 1 óráig tartott a rendezvény. Szarka Dániel elmondta, szeretnék, ha a találkozó hosszú távon helyet kaphatna Gyulán. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában