Főzőverseny

2024.09.11. 17:58

Bográcsokban és smokerekben készítették az ételeket a dévaványai fesztiválon

Immáron ötödik alkalommal búcsúztatták a nyarat és köszöntötték az őszt Dévaványán, a Füst és Tűz Bográcsételfőző-, Grill & BBQ Smoker Fesztiválon a napokban.

Dinya Magdolna

Az idei évben 18 bográcsban és smokerben készültek a finomabbnál finomabb ételek Dévaványán. A Füst és Tűz Fesztiválon a közönség kóstolta meg az elkészült az ételeket és adták le szavazataikat – olvasható a DÁMK Művelődési Központ közösségi oldalán. 

fesztivál
A fesztiválon jobbnál jobb ételek készültek Fotó: Szabó József

A főzőversenyen 18 nevező indult, ebből a Dévaványai All Stars Szabadidős és Kulturális Egyesület és a Mosolyt Minden Arcra Alapítvány versenyen kívül készült az érdeklődők számára finomságokkal. A rendezvényen 600 adag bivalygulyást osztottak ki, melyet Dévaványa Város Önkormányzata térítésmentesen biztosított a lakosok számára. 

Színes kísérőprogramokkal is várták az érdeklődőket 

Sihell Vanessza indította nótaműsorával a színpadi programokat, majd Elza érkezett a gyermekek nagy örömére, akivel táncoltak, énekeltek és fényképezkedtek is. A Dévaványai Sportegyesület torna-szakosztálya is bemutatkozott, és káprázatos versenyprodukciókat láthatott a nagyközönség. Az estét Rostás Szabika folytatta, igazi lakodalmas hangulatot teremtett. Ezt követően Sipos F. Tamás és Roósz Ádám biztosította a kiváló hangulatot. Az éjszakát DJ Hlásznyik, DSession, Tomy Montana és Peter Javi koronázta meg, akik a legújabb slágereket keverték egészen hajnalig. Ezenkívül színes kísérőprogramokkal várták az érdeklődőket. A főzőverseny díjazásának átadásában Mile Lajos és Kiss Károly alpolgármesterek működtek közre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában