Teremdekoráció

Tegnap, 9:48

Osztálydekorációval hármas győzelmet aratott a Vörösmarty iskola

Díszíts osztálytermet! - ezzel a címmel tett közzé felhívást a Maros-Körös Oktatási és Kulturális Egyesület még az előző tanév utolsó hetében. A ballagó osztályok termének dekorálását, a díszítő diákok, szülők közös munkáját és együttműködését kívánták jutalmazni. A ballagtató osztályok kreativitására voltak kíváncsiak.

Csete Ilona

A Díszíts osztálytermet! című felhívásra, a ballagó osztályok termének a dekorálását végző díszítő diákok, szülők neveztek is. Munkájuk és együttműködésük végeredményét pedig honorálta a Maros-Körös Oktatási és Kulturális Egyesület.

osztálydekoráció, Vörösmarty, győzelem
Ami szép, az szép. Szép osztálydekoráció a Vörösmartyban. Fotó: Facebook

Az általános iskolások között végül a Vörösmarty iskolának sikerült elnyerni az első, a második és a harmadik helyezést is! A boldog ballagtató osztályoknak ezzel a hármas győzelmes örömhírrel kezdődött a tanév. A meglepetés is megérkezett hozzájuk csokoládé és pizzautalvány formájában – erről az iskola közösségi oldalán számoltak be. Soha rosszabb tanévkezdést!

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában