Sakkolimpia

2 órája

Eljutottak a sakkolimpiára az orosházi diákok

A sakkolimpiára utaztak az Orosházi Vörösmarty iskola ötödikes és hatodikos tanulói közül néhányan.

Csete Ilona

A budapesti sakkolimpián jártak a Vörösmarty iskola diákjai – számolt be az iskola a közösségi oldalán. Tájékoztatást kaptak a gyerekek a sakkolimpiáról, majd ezt követően a karzatról megtekintették a verseny helyszínét. 

sakkolimpia, orosházi diákok
A sakkolimpián jártak az orosházi diákok. Fotó: Facebook

Választhattak a Polgár Judit Sakk Alapítvány foglalkozásai közül. A választék: Életre keltjük a Polgár Judit által megálmodott Sakkpalotát; Barangold be a sakkos mesevilágot, fedezd fel az embernagyságú tornyokat és csatangolj köztük, ismerd meg a lakóit és teljesítsd a kalandpályákat a sakkolimpia versenyeitől csupán pár méterre; Játssz digitális interaktív táblán, feledkezz bele a meglepetésekbe; Itt megismerheted Judit új Sakkpalota könyvsorozatának mind a hat kötetét; Ha van kedved a „Judit Sakk Klubban” elsajátíthatsz egy-két jó trükköt is, a játékos feladatokon keresztül; A falakon és a kiállított vitrinben Judit versenyzői múltjából nézhetsz képeket, érmeket, kupákat...

A gyerekek sok élménnyel gazdagodtak a programon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában